Sunday, 4 November 2012

♥ Mabruk senior hidup di negara orang ♥


Alhamdulilah, Ain masih lg bernafas untuk terus update blog ni walaupun entri bukannya best sgt kn.. :) hehehe. Maklumlah, bdk sekolah cuti skrg. so, dlm kesempatan ni.. Ain nak share about senior Ain yg dh sambung study mereka di TANAH ARAB. Subhanallah.. Mabruk abaang-abang sekalian.. ehh, silap.. kawan-kawan sekalian.. huhu ^^' jgn salah fham..

Pada mulanya kenal dorang ni... memang cun la kalau BER'status' kn para USTAZ. mmg dh nmpk pun aura-aura para ustaz, insyaallah.. aamiin kan lahh..

Mohd Zulfikar Hartawan
http://mohdzulfikarhartawan.blogspot.com/
Ni salah satunya... students of accounting tym form 5, 2011 last year. erm.. byk entri yang berguna dlm blogger 'ust' Zulfikar ni. Kadang-kadang ana pun dpt tazkirah online free drpd ust ni dr fb. hehe.. Untuk kebaikan bersama jgk kan..??

" SEBARKANLAH WALAU HANYA SATU AYAT "

Erm, what else?? status ust ni? err, x berani nak ckp lebih-lebih.. takut nnt tersilap info.. hehe..
jd fitnah nnt.. kan khazib tu.. ^^' ok2.. cek calon ust seterusnya... jeng!! jeng!! 



BISMILLAHHIRRAHMANNIRRAHIM...
haaa, ni dia..  


Muhd Taqiyuddin Asmat
http://taqieohtaqie.blogspot.com/
Ni pun sama jugak mcm ust yg dkt atas tu.. Cuma nama yg berbeza... Ust Taqiyuddin nama diberi... Ahli Harmoni(kumpulan nasyid sklh).. erm, orang korea.. mmg lahh.. hehehe.. :p Susah nk ramal dia ni. biasalah, bukannya kenal sgt pun kan.. :)  borang?? err, minta dkt dia.. hehe..

Erm, what else aa? Dah buntu idea nak wrote pasal para ust ni..
Tp, seriesly dorang beruntung. MABRUK ALAYK yaa senior... Dpt jgk menjejakkan kaki di negara orang, mcm umi selalu pesan, dimana langit dijunjung disitu la bumi dipijak.

Jangan lupa bahasa melayu sdh.. hee, terlalu obses arabic kn.. susah..susah.. ^^'



ok.. rasanya, x banyak nak described... ( tkut kena mrh nnt ) huhu.. apa-apa pun.. just pray for us yg sentiasa cemburu dengan anda disana... bawa blk org arab jgk? hehe... boleh jgk, tinggi harapan..

ASiff Jiddan kalau ada salah... ni saja santapan hr ni.. takut overdos pula nnt..

ENJOY READING!! ^____^

-A_N.P-



No comments:

Post a Comment